Theaters provincie Groningen


Bent u op zoek naar een theater in Groningen? Dat treft, u bent op de juiste website! In de hele provincie Groningen kunt u terecht voor een gezellig en cultureel avondje uit. U vindt er verschillende theaters, zowel in de hoofdstad Groningen als in andere plaatsen in de provincie. Er zit dus altijd wel een theater bij u in de buurt! Van grote theaters zoals De Oosterpoort en Martiniplaza tot kleinere en intiemere zalen zoals Theater Geert Teis en Het Kielzog Theater, er is voor iedereen een goede keuze. Hier kunt u terecht voor alle theaters in Groningen.

Bekijk alle theaters in Groningen

Theaters met alle genres

Waar gaan uw interesses naar uit? Houdt u van een avondje lachen tijdens een cabaretvoorstelling of heeft u het liever wat serieuzer met een indrukwekkende opera? Er zijn mogelijkheden genoeg bij de theaters in Groningen! Er staat van alles op het programma van de theaters in deze provincie, van intieme optredens van een artiest uit de regio tot een grote musicalproductie, er is voor ieder wat wils. Elk theater heeft zijn eigen programmering en sommige theaters zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in een bepaald genre. In Martiniplaza in de stad Groningen kunt u bijvoorbeeld terecht voor de wat grotere evenementen zoals een concert van Marco Borsato, een show van K3 of van The Chippendales. Deze shows zijn vaak wat te groot voor zalen als De Oosterpoort en Grand Theatre Groningen.

Zoek een theater in Groningen

Als u op zoek bent naar een theater in Groningen zit u hier goed. Wilt u bijvoorbeeld weten welke voorstellingen er in uw favoriete theater staan geprogrammeerd dit weekend? Of heeft u al een keuze gemaakt voor een theatervoorstelling en wilt u weten of u deze ook in het theater bij u in de buurt kunt bekijken? Wij kunnen u bij al deze vragen en meer helpen!